fbpx

Japanse Gelaatsmassage

Japanse gelaatsmassage (Kobido)

Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst. Ze heeft een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties van Meesters. Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten.  Ook wel gekend als de botoxmassage.

De Japanse gelaatsmassage-ook gekend onder de naam Ko Bi Do- is zo'n unieke massage dat ze met geen andere vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met behandeling van drukpunten en methoden uit de lymfedrainage.

De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

De massage gebeurt in een aantal fasen:

Fase 1:  Nek- en schoudermassage zorgt voor een diepe ontspanning

Fase 2: Gezichtsmassage zorgt voor een betere doorbloeding en een diepere stimulatie van de   gezichtsspieren met een natuurlijke facelift als gevolg

Fase 3: De energetische fase waarbij drukpunten en meridianen gestimuleerd worden. Dit zorgt voor een balans tussen lichamelijke en geestelijke energie. Organen worden gestimuleerd en jij vindt je eigen innerlijke rust

Fase 4: Het verwijderen van gifstoffen door de stimulatie van de lymfebanen

Fase 5: Massage van het hoofd en de hoofdhuid

Uiteraard wordt hier enkel gebruik gemaakt van de natuurlijke producten van Rivella om een goede en natuurlijke verzorging te garanderen.

Hoelang duurt het?

De massage duurt 45 min met enkele minuten om na te genieten.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan via de online kalender op de website of de Facebookpagina alsook per telefoon, sms of Whatsapp.

OPGELET: Deze behandeling is enkel te boeken voor vrouwen !!

  • +32(0)498/81.11.58

Follow Me

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
/

Made with love by Voetjes en co. Alle rechten voorbehouden.