fbpx

Ontstaan Voetjes en co

Het ontstaan van Voetjes en co

Na jarenlang op een foutieve manier door het leven te gaan en mijn buikgevoel compleet te negeren, riep mijn lichaam me tot een stop.
Ik besefte dat er iets moest veranderen en dat ik niet mijn ware passie aan het nastreven was, maar kon ik zomaar alles overboord gooien om mensen te helpen, ondersteunen en begeleiden?
En wist ik eigenlijk zelf nog wie ik was en waarvoor ik stond?

Mijn zelfzorg traject begon met een stevige opleiding als gezondheidscoach waarbij ik 5 belangrijke takken leerde kennen, die mijn leven en mindset volledig zouden veranderen.
Ik liep soms vast, kwam mezelf tegen of maakte me kwaad. Vooral in mezelf!

Natuurvoeding liet me inzien hoe ongezond mijn eetpatroon was en dat ik niet alles kon ‘wegsporten’ of waarom zorgen ‘weg-eten’ een averechts effect heeft.

Herborist voedde mijn liefde voor de natuur en deed me versteld staan van wat we met kruiden kunnen bereiken qua gezondheid. Om nog maar te zwijgen over wat me ermee kunnen creëren! Via de ecologische workshops wil ik met jullie delen hoe simpel en leuk het is om je eigen deo, soyawas kaars of lipgloss te maken.

Mindfulness bracht me tot rust, leerde me mijn reactievermogen aan te passen en toonde me een nieuwe wereld van meditatie. Nooit geweten dat Mindfulness ook beweging vereist, maar dit toon ik jullie graag tijdens een training.

Voetreflexologie werd onmiddellijk mijn grote passie. Ik ontdekte er de liefde voor voetjes en welke boodschappen zij ons geven. Kort hierna begon ik daarom aan een gevorderde cursus Chinese Voetreflexologie en gezonde levensstijl om jullie nog beter bij te staan en een antwoord te kunnen geven op bijkomende vragen, alsook om mogelijk verdriet op te vangen.

Bachbloesem deed me ontdekken waarom ik als kind steeds zo aangetrokken werd door bloesem. Omdat zij daar zijn om ons te helpen als de wandeltocht (tijdelijk) mentaal te zwaar is of als je een helpende hand nodig hebt met een (tijdelijke) vervelende emotie. Denk hierbij aan vermoeidheid, onzekerheid, jaloezie, rouwprocessen, slaapproblemen, hartzeer en verdriet.

Samen met jullie wil ik innerlijke verzuring tegengaan en mensen terug het geluk tonen waar ze recht op hebben. Wil jij ook graag terug vrolijker door het leven gaan? Geloof me, het kan !

  • +32(0)498/81.11.58

Follow Me

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
/

Made with love by Voetjes en co. Alle rechten voorbehouden.